Hos Unibet poker kan du spela

          ♦ Cash game

          ♦ Sit and Go

          ♦ Multi turneringar

 

 

 

Just nu erbjuder Unibet dig som ny kund på 100 kr utan att sätta in några pengar!

 

Klicka här för att ta del av erbjudandet »

Börja spela idag. Så här gör du!
Ladda ner klienten (fungerar bra för både PC och Mac) eller spela direkt på webbsökarn. 

Efter nerladdningen skapar du dig ett poker konto som senare kommer användas användarnamn när du loggar in. Väl inloggad väljer du en avatar som matchar din pokerprofil. Välj sedan ett pokernamn (detta namn kommer att synas på pokerbordet och ska inte växlas ihop med användarnamnet vid inlogningen) .

Uppdrag och Bonus

Under tiden du spelar kommer de komma uppdrag (s.k missions) som ska slutföras. Exempel på mission kan vara att vinna två gånger med  handen 9/10 på cash game. Utförs missionen belönas du med en bonus. Missionen varierar alltid och du kan hitta dessa uppdrag högst upp i mitten på pokerklienten.

Olika spelformer och insatser

Hos Unibet kan du spela mellan cashgame, sit and go och multi-tuneringar.

Cashgame: Innebär att spelaren får gå in riktiga pengar med max kan vara 100 gånger blinden. Är blinden exempelvis 0.5€ är max tillåtna inköpet 50 €. Det går alltid att köpa in sig med mera pengar om man har mindre än maxinköpet. Blinden är alltid densamma och alla betalar blind exakt lika ofta. 

Sit and Go: Tunering bestående oftast av 2,6 eller 10 spelare. Alla spelare betalar en fast given summa pengar som samlas till prispotten. För inköpet får varje spelare en summa marker. När en spelare har spelat in alla marker har den vunnit turneringen. En stor skillnad jämförelse med cashgame är att blinden stegvis alltid stiger och på så sätt blir det oftast mer action mot slutet.

Multi-tuneringar: Är en större Sit and Go. Här finns det inte ett max antal spelare. De spelare som hinner registrerar sig är med i turneringen. Här börjar alla spelare, precis som i Sit and Go, med samma antal marker. Blindsen stiger även här. Stora skillnaden är att prispotten i denna spelform kan bli väldigt stora och på så sätt blir även vinsterna stora. Den som vinner en multi-tunering gör alltid en stor vinst.

Unibet Open

En stor tunering som Unibet själv anordnar. Inköps summan är €1000 + €100. För den som inte har möjlighet att betala inköpssumman erbjuds daglig kvalturneringar (även kallat satellit-tuneringar) till den stora turneringen. Kvalturneringarna har även dem olika inköpsummor och ju lägre insatts du kvalar in ifrån, desto flera kvalturneringar måste du vinna. Detta gäller även vise versa, d.v.s. ansluter du dig till ett kval med högre inköpssumma desto färre kvalturneringar behöver du vinna.

Som pokerspelare drömmer man vi alla att kunna vara med i pokerns finrum. Satellits turneringar som denna skapar möjlighet för alla att vara med och tävla om det riktigt stora vinsterna.